21-08-07

Twente Ballooning

SPECTACULAIR EVENEMENT IN HET HART VAN TWENTE!

Van woensdag 22 augustus tot en met zaterdag 25 augustus 2007 zal Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal voor de 17de keer in het teken staan van Twente Ballooning. Al jaren slaagt de organisatie Rien Jurg Promotions erin om een fantastisch 4 daags evenement neer te zetten, waar jong en oud veel plezier aan beleven.

Nieuwe opzet
Ook dit jaar zullen er dagelijks ongeveer 35 heteluchtballons starten, waaronder bijzonder Special Shapes. Daarnaast biedt de nieuw opgezette Kinderfair een gevarieerd scala aan onderwerpen en activiteiten, zowel avontuurlijk als leerzaam. Naast alle activiteiten en bezienswaardigheden is er dit jaar ruimschoots aandacht besteedt aan de verschillende mogelijkheden om een hapje te eten.

Twente Ballooning is een jaarlijks terugkerend evenement dat kan worden gerekend tot één van de meest spectaculaire ballonmeetings in Nederland. U kunt niet alleen genieten van de vele heteluchtballons die op meerdere ballonfiësta's opstijgen, maar eveneens van verschillende luchtvaartdisciplines. Uniek in Nederland is het hetelucht-luchtschip, dat ook zal worden ingezet tijdens Twente Ballooning.
Kortom een spectaculair evenement dat u gezien móet hebben!

ballooning

Kijk voor meer info op: http://www.twenteballooning.nl/

10:33 Gepost door Richard in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: twente, ballooning, luchtballon, evenement |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.